Scientific Sollution

Wat zou jij graag aan je huid verbeteren.

  • een gladder huidoppervlak?
  • een egale, frisse teint?
  • een strak, gelift resultaat?
  • een vollere, veerkrachtige huid?
  • verdwijnen van fijne rimpels?
  • vermindering van diepere rimpels?

Wat zijn Scientific Solutions?

De Scientific Solutions zijn extreem hoog gedoseerde serums die uitsluitend in de salon gebruikt kunnen worden. De serums dringen door tot de diepere huidlagen en geven een spectaculair resultaat. Ze worden voor of na het masker aangebracht tijdens een behandeling. Wil jij dit ook graag proberen? Geef dit dan aan tijdens een behandeling.

Vier verschillende extreem hoog gedoseerde serums

Hydra Science, Het hyper hydraterende serum voorziet alle huidlagen snel en langdurig van een blijvende hydratatie boost. Het bestaat uit een reeks van 5 doeltreffende activa, verzekeren intensieve hydratatie voor een gezonde teint.

AHA+ Science, Het AHA+ serum is er één met excellente balans in toegepast percentage en pH van zuivere fruitzuren. Voor een intensief opgefrist gelaat, verfijning van de huidstructuur en egalisatie van de teint.

Anti-Aging Science, is een serum met nooit geziene anti-rimpel werking. Het combineert een unieke reeks van activa zoals peptiden, stamcellen en een nieuwe liftende actieve stof (Glycolift) voor een gladde, strakke en jeugdige uitstraling.

Elasto-Volume, De huid krijgt haar spankracht en elasticiteit terug door een bijzondere mix van hooggedoseerde activa. De meest recente activa, zoals Voluform, zijn intelligente celcommunicators die huid haar gladde, volle en soepele vorm teruggeven.

Je kan het zien als een boost bommetje voor de huid.

Boek een afspraakPrijslijst

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak