Leuke cadeautips voor Sinterklaas

Leuke cadeautips voor Sinterklaas

Het wordt weer vroeg donker en de winterjas mag weer van zolder gehaald worden. De feestdagen beginnen langzaam in zicht te komen en als eerste is Sinterklaas aan de beurt. De lootjes zijn getrokken en iedereen is op zoek naar het leukste sinterklaas cadeau. Hieronder een aantal leuke, originele sinterklaas cadeautjes voor hem en haar.

Mini make-up pakket

Een leuk pakket om cadeau te geven aan je moeder, dochter of vriendin of om op je eigen verlanglijstje te schrijven. Het bevat een mascara voor volume, mooie oogopslag en perfecte verdeling van de wimpers. De oogschaduw bevat vier mooie kleuren in een compact doosje. Dit mini make-up pakket bevat de volgende producten:

  • One for all mini mascara
  • Quattro eye shadow

Voor € 11,95


Mini Brush set

Deze mooie mini brush set is ideaal om mee te nemen in een handtas of gewoon thuis bij de make-up tafel. Het zit in een handig tasje met ritssluiting. De kwasten liggen prettig in de hand en het is een feest om jezelf op te maken! Incl mini mascara. Mini Brush set bevat:

  • Mini Brush set
  • One for all mini mascara

Van € 46,50 Voor 38,50


Welness pakket voor dames

Een samengesteld pakket om je lichaam heerlijk te verwennen. Het bestaat uit een bad en douchecrème en een lichaamsolie. De bad en douchecrème is ultra zacht en reinigt de huid goed. In combinatie met de lichaamsolie die ook geschikt is voor een droge tot zeer droge huid voelt de huid daarna zijdezacht aan. Het welness pakket voor dames bevat:

  • Bath & Shower Cream
  • Nourishing Oil

Van €45,90 Voor € 41,-


Heerlijke geuren van Voluspa

Breng de sfeer van de feestdagen in huis met deze mooie eye catcher en heerlijke geuren van Voluspa. Op alle Voluspa kaarsen en geurstokjes 10% korting.

  • Prosecco Rose Van €49,- Voor €44,-
  • Gilt Pomander & Hinoki Van €35,- Voor €31,50
  • Makassar Ebony & Peach Van €15,- Voor €13,-

Welness pakket voor mannen

Maak kennis met dit heerlijke pakket voor mannen. Het bestaat uit een shampoo en douchegel in een. Dit is heerlijk voedend en verzachtend voor haren en lichaam. Het is geschikt voor alle huidtypes, ook de droge en gevoelige! De handcrème herstelt, hydrateert en maakt de handen weer soepel of de voetencrème normaliseert de transpiratie, werkt reukwerend en beschermt tegen voetschimmel. Het welness pakket voor mannen bevat:

  • Energizing Hair & Body Wash
  • Hand Care of Foot Care

Van €38,20 Voor € 34,-


Verzorg je lippen en handen met dit leuke pakket.

Nooit meer last van droge en pijnlijke, gebarste lippen! Vanaf nu verzorg je de lippen met een lip crème in plaats van ze te verstikken achter minerale vetlaagjes. De handcrème herstelt, hydrateert en maakt de handen weer soepel. Dit pakket bevat:

  • Lip Repair Crème
  • Hand Care

Van €36,20 Voor €32,-


Cadeaubon van Fleur’s Schoonheidssalon!

Wil je graag iets anders geven dan is een cadeaubon een heel leuk cadeau om te krijgen. Deze cadeaubon is vrij in te vullen qua bedrag of behandeling. Wordt leuk ingepakt met een heerlijk proefje!

Wil jij ook een of meerdere cadeautjes cadeau geven of ontvangen… Geef je vriend, vriendin of geliefde dan de gouden tip om naar de salon te komen. Of kom je er niet uit, ik denk graag met je mee zodat we een samengesteld pakket op maat kunnen maken.

Interesse in een pakket 

Hele fijne Sinterklaas
Liefs Fleur

Deze actie is geldig tot 1 jan 2019. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en producten zijn op voorraad zolang de voorraad strekt.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak