Een mooie huid tijdens de feestdagen, zo zorg je ervoor dat je er stralend uit ziet.

<b>Een mooie huid tijdens de feestdagen,</b> zo zorg je ervoor dat je er stralend uit ziet.

De meest feestelijke maand van het jaar is aangebroken. Dit is de maand waarin we extra aandacht besteden aan het kopen van cadeautjes, heerlijk eten en gezellig samen zijn met familie en vrienden.

Dit is het ideale moment om ook jouw huid eens extra op te peppen, zodat jij straks met een gezonde, egale en mooie huid naar de kerstborrel, kerstdiner of op dat spetterende oud & nieuw feestje verschijnt.

Het is nog een week voordat de feestdagen beginnen. Dit zijn dé dagen waarop je er geweldig uit wilt zien.

Hier wat tips die je een week vooraf gaande aan de feestdagen kunt doen. Dagenlijkse verzorgen met een goede reiniging spreken voorzich. Ook is het belangrijk om een oogcreme , consequent te smeren. Maar het allerbelangrijkste is, Don’t stress.

Zeven dagen voor de feestdagen

Plan een gezichtsbehandeling. Samen kijken we wat er op dat moment het belangrijkste is voor jouw huid. Natuurlijk is het wel fijn om mooie wenkbrauwen te hebben die voor een perfecte oogopslag zorgen. Wil je een intensievere behandeling plan die dan eerder zodat de huid genoeg tijd heeft om te herstellen. Denk hierbij aan een Bio-peeling.

Drink veel water. Je lichaam bestaat voor 70% uit water en de beste manier om je lichaam te zuiveren is van binnenuit. Drink deze dagen extra veel water. Zo worden alle afvalstoffen afgevoerd en ga je er fris uitzien!

Schrap zout. Door zout te eten houdt je lichaam vocht vast, hierdoor kan het zijn dat je je zwaarder voelt en dat is het laatste wat je wilt als je nou net dat mooie jurkje aan wilt.

Groene thee. De antioxidanten in groene thee zorgen ervoor dat giftige afvalstoffen worden afgevoerd. Dit heb je nodig zodat jij je fit en vitaal voelt. Drink je al groene thee? Drink dan een extra kopje.

Vijf dagen voor de feestdagen

Neem een bad. Even lekker ontspannen dit is goed voor je lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat je een totale ontspanning krijgt. Heb je geen bad? Neem dan een voetenbad.

Neem een gezichtsmasker. Dit kan ook tijden het baden. Zorg dat je een masker neemt die alle onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd of die een voedende verstevigende werking heeft.

Gezichtsmasker voor de feestdagen

Drie dagen voor de feestdagen

Misschien een balansdagje inplannen ;).  Een dag waarop je je lichaam en calorie-inname weer een beetje in balans brengt door goed op je voeding te letten. Eet het liefst een flinke dosis vitamine, mineralen en juist wat minder koolhydraten. 

Nog een dag te gaan

Manicure. Wil je je nagels zelf verzorgen en lakken doe dit dan de dag van te voren. Je kan jezelf ook laten verwennen door een afspraak te maken voor een hand-verzorgende behandeling. Wil je dit laten doen maak dan op tijd een afspraak. Ben je van plan om open schoenen te dragen met de feestdagen, vergeet dan niet om de teennagels te verzorgen en te lakken of een voet-verzorgende behandeling te plannen.

Exfolieer de huid. Scrub je gezicht en lichaam om het mooi glad en zacht te maken. Gebruik voor je gezicht een fijne scrub zodat je de dag erna geen rood gezicht hebt. Je wilt natuurlijk dat je huid straalt.

Wenkbrauwen. Haal de laatste haartjes weg met een pincet. Niet te veel anders kan het de dag erna nog rood zijn.

Op de feestdag

Neem een oogmasker. In de huid rondom de ogen zie je vaak de eerste tekenen van vermoeidheid. Breng net nadat je uit de douche komt een oogmasker aan. Dit zorgt ervoor dat je de hele dag en avond kan stralen!

Wil je extra sfeer maken tijdens het kerstdiner, bekijk dan ook eens de collectie van ‘Voluspa’. Bijv. de Gilt Pomander. Een heerlijke geur voor de feestdagen in ook nog eens een prachtig design.

Hele fijne feestdagen,
Liefs Fleur

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.