Tips voor een stralende huid na de zomer

Tips voor een stralende huid na de zomer

De zomer is nu echt bijna voorbij. Slecht nieuws? Nee, nu kan je huid met vakantie. Een zongebruinde huid ziet er prachtig uit. Vergeet alleen niet dat de zon ook veel schade aanricht zoals huidveroudering! De nazomer is een ideale rust periode voor je huid om te herstellen.

Je huid blijven hydrateren

Zon en zee hebben je huid uitgedroogd. Je huid verliest veel vocht het is daarom ook extra belangrijk om die weer te hydrateren. Je huid komt zo weer op pijl voor de koude winter die er aankomt. Een ontspannende behandeling gericht op het herstellen, voeden en verstevigen van je huid is ook perfect. Het geeft je huid meteen een booster!

De Hydra Power Lift Treatment is een geweldige behandeling voor na de zomer. Intensieve hydratatie, verstevigd de vezels en verhoogd de elasticiteit van de huid. Het werkt onmiddellijk en geeft meteen een liftend effect.

Bescherm tegen zonnestralen

Vaak wordt vergeten om ook na de vakantie de huid te beschermen. Elke dag opnieuw worden we bloot gesteld aan de zon! Kies daarom voor een crème met een SPF (Sun Protecting Factor). Zo blijft de huid goed beschermd tegen de schadelijke straling UV-A en UV-B.

Scrub regelmatig

Om de huid te beschermen tegen de zon wordt de hoornlaag (de bovenste huidlaag) dikker. Het is belangrijk om deze weer te verdunnen hierdoor is de huid beter in staat om producten op te nemen. Door één à twee maal per week de huid te scrubben verwijder je alle dode huidcellen. De huid maakt sneller nieuwe huidcellen aan waardoor de huidstructuur verfijnt. Zo voelt je huid weer glad en schoon aan en trekken verzorgende crèmes beter in.

Masker voor extra intensieve verzorging

Een masker biedt je extra intensieve verzorging en kost je 10 minuutje. Het heeft niet alleen positieve effecten op je huid maar ook op je geest. Neem even wat extra tijd voor jezelf en laat het masker intrekken terwijl je in een warm bad gaat liggen. Heb je last van een droge huid, onzuivere huid of van de eerste lijntjes? Voor ieder probleem is er een masker. Het Clephar Anti-Pollution Reviving Mask geeft je huid een opkikker. Of het Hydra Mask verfijnt droogte lijntjes en hydrateerd de huid. Laat je adviseren om te weten welk masker geschikt is voor jouw huid.

Bekijk behandelingen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.