Geniet jij ook al van de zon? Ontdek de zonneverzorging van Clephar.

Geniet jij ook al van de zon? Ontdek de zonneverzorging van Clephar.

Ontdek de klinische zonneverzorging met maximale bescherming. Inmiddels weet bijna iedereen dat de werking van de zon zo ook zijn schaduwzijde heeft als het op de inwerking van UV-straling komt. Een goede bescherming is daarom extra belangrijk. Clephar Clinical Sun Care heeft een uitgebreide klinische zonnelijn. Zelfs de meest kwetsbare en gevoelige huidtypes kunnen voorzien worden van een maximale bescherming door middel van de nieuwste dermatologische ingrediënten.

Welke producten bevat de Clinical Sun Care lijn.

Voor iedereen is er wel een passend product te vinden. Of het nu gaat om een baby velletje, een lichte, donkere of een gevoelige huid. Er is altijd een geschikt product aan te passen op jou huidtype.

In de Clinical Sun Care lijn zitten meerdere producten. Zo is er een volwaardige dagcrème met een SPF. SPF staat voor Sun Protection Factor (ook wel beter bekend als beschermingsfactor). Deze is verrijkt met microcollageen peptides en zorgt voor een actief huidherstel. Naast een dagcrème is er ook een zonnemelk die geschikt is voor het lichaam. De bescherming in deze zonnemelk is afhankelijk van de hoogte van de SPF. Zo is de zonnemelk met SPF 20, SPF 30 en SPF 50 geschikt voor baby’s, kleine kinderen en mensen met een zeer zon gevoelige huid. Er is ook een zonneolie. Deze is geschikt voor mensen die geen of weinig bescherming meer nodig hebben. Deze zijdezachte olie verzorgt en beschermt de huid.

Clephar biedt ook producten aan ter voorbereiding op het zonnen en voor na het zonnen. De Active Pre Tan Milk is een voorbereidende hydraterende melk voor gezicht en lichaam. Door deze melk wordt de aanmaak van melanine gestimuleerd en blijft de natuurlijke bruining langer behouden. Begin met smeren 2 a 3 weken voor de vakantie of voordat de zomer begint. De After Sun Cooling Balm is een herstellende, verkoelende emulsie. Het geeft direct een fris en kalmerend gevoel. De Sun Age Control is een rijke nachtcrème die de huid hydrateert, voedt, hersteld en verzacht na het zonnen.

Wil je bruin worden zonder de zon? Dan is er een hele mooie Self Tanning Milk. Deze is geschikt voor gezicht en lichaam. Deze zorgt voor een natuurlijke egale bruine kleur zonder gevaar voor zonneschade!

Wat biedt de Clephar Clinical Sun Care lijn?

Clephar onderscheid zich doordat er langdurige actieve filters in de zonneproducten zitten. De UVA filters in de Clepar producten beschermen de huid tot wel 90%. Deze filters beschermen tegen huidveroudering, zonneallergieën, pigmentstoornis, en de ontwikkeling van huidkanker. UVB filters beschermen de huid tegen verbranding, allergische reacties en de ontwikkeling van huidkanker. Deze zitten ook in alle andere verzorgingsproducten. Lees meer over UVA en UVB stralingen wat het met je huid kan doen in het artikel “Bescherm je huid tegen de zon”. Enkele belangrijke specificaties zijn hieronder beschreven.

  • Verzorgende, hydraterende zonneproducten
  • Beschermen de huidcellen en bevordert celvernieuwing
  • Maximale UVA bescherming (tot wel 90%)
  • 100% veilige zonnefilters
  • Stabiele (langdurige actieve) filters
  • Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige!

Wil je weten wat geschikt is voor jou of heb je vragen? Kom dan langs in de salon of neem contact op via het contactformulier. Zo kan ik altijd een passende huidanalyse geven.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak