Ontdek Clephar

Exclusief behandel concept

Er is een exclusief behandelconcept ontwikkeld, waarbij er evenveel aandacht geschonken wordt aan de innerlijke ontspanning als aan de wetenschappelijke feiten die je huid laten stralen. Iedere Clephar behandeling bestaat uit een uniek samenspel van persoonsgerichte werkstoffen en massage- & aanrakingstechnieken gebaseerd op de haptomie. Zo komen lichaam en geest in balans en creëert Clephar een frisse, heldere en gezonde huid.

Clephar is 100% vrij van

  • Minerale oliën
  • Parabenen
  • Propyleen Glycol
  • Imidazolidyn Ureum
  • GMO’s
  • Dierlijke werkstoffen

Waar staat Clephar voor

Clephar geeft je huid een frisse en heldere uitstraling als weerspiegeling van je innerlijke, stralende schoonheid. Door jaren lang onderzoek hebben ze ontdekt hoe ze huidcellen kunnen beschermen en stimuleren. Werkstoffen uit de fyto-technologie, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes. Hierdoor kunnen we de huid heel wat van haar jeugdigheid laten behouden.

Waarom Clephar

Fleur’s Schoonheidssalon heeft voor Clephar gekozen vanwege de uitgebreide exclusieve, ontspannende behandelingen die de huidverbetering en huidveroudering aan gaan. Clephar bestaat uit een combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Ze brengen deze 2 werelden samen om huidproblemen snel en effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Clephar heeft zich gespecialiseerd in het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit en met de beste ingrediënten en transportsystemen. Met een bewezen resultaat!

"Where nature meet science"

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief voor aanbiedingen, acties en het laatste nieuws op het gebied van verzorging.

  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.
Maak afspraak